top of page

ITU SANGGUP!

IMG_2608_edited.jpg
IMG_2612.heic

Loui mendapat pendakap pertamanya!

"Plastik menjadikannya tidak dapat dilihat olehnya."

'' Membantu mereka menjalani kehidupan yang lebih bahagia ''

 

Loui dalam proses  pernah ditinggalkan  dan anjing liar. Pengasuhnya, Puan. Bey mengadopsi Loui ketika melihat dia cedera parah di tangan kanannya. Loui ditemui bersamanya  kontraksi pergelangan tangan yang menyebabkan dia sukar berjalan.  

Kemudian, Puan. Bey menghantarnya ke klinik veterinar (Klinik Dr. Ain) untuk membuatnya yang pertama  pendakap. Kami bekerjasama dengan Klinik Dr. Ain  mengusahakan orthosis ini.  Kami memulihkan penggunaan tangan kanannya dengan alat bantu yang dipanggil 'Wrist Hand Orthosis (WHO)'.

Pada 19 November, kami membuang dan mengambil ukuran  tangan Loui.  Kemudian pada awal bulan ini, kami memasang pendakap di klinik Dr. Ain. 

IMG-20201203-WA0018_edited.jpg
831d57_58dc927370174767aa84df7988ab6cb5_

Pada masa ini, dia menyesuaikan diri dengan orthosis barunya. Untuk setiap dua kali seminggu kami membuat tindak lanjut dengan Dr. Ain mengenai ortosis Loui. Nantikan kemas kini cerita Loui!  

Ucapan terima kasih yang tidak terhingga juga kepada Dr. Ain Clinic atas kerjasama yang luar biasa ini. Harap kita dapat melakukan lebih banyak kerjasama pada masa akan datang.

 

Kami berharap orthosis ini membawa kebahagiaan kepadanya dan membantunya menjalani kehidupan yang lebih baik di masa depan.  

bottom of page